Hubungi Kami

Mata Ganjaran

Dengan rasa terima kasih dari kami buat anda pelanggan kami, kami berbesar hati memberikan hadiah percuma misteri buat anda. Hadiah ini tidak sama untuk setiap kali pemberian.

Bagi anda yang pernah atau telah membeli dari cakceko, kami akan senaraikan senarai terkini di blog ini bagi anda menerima hadiah dari kami apabila sahaja anda mendapat 20 mata dari setiap pembelian

Berikut adalah nilai mata ganjaran yang kami akan berikan buat anda pelanggan kami yang kami hargai.

Bagi pembelian RM20 ke bawah - 1 mata
RM21-40 - 3 mata
RM41-70 - 6 mata

Jika dikumpul mendapati anda dapat lebih dari 20 mata, Sebagai contoh anda telah terkumpul 30 mata. Anda akan dapat hadiah bagi nilai 20 mata dan lebihan 10 mata itu akan disimpan dan dikumpul untuk hadiah yang ke-2 berikutnya.

Hadiah akan diberi dalam bentuk barangan atau wang tunai.

Mata akan dikumpul sehingga 20 mata dan anda akan layak menerima hadiah misteri PERCUMA dari kami. Buat masa ini tiada syarat yang akan dikenakan. Hanya 20 mata sahaja untuk anda layak menerimanya! Cepat dapatkannya sekarang!


Sebarang pertanyaan anda boleh e-melkan kepada kami di pakaianbaby@gmail.com


Baca ini dahulu

E-mel ini hanyalah untuk urusan berkaitan cakceko dan urusan jaringan perniagaannya. E-mel tidak akan dibalas sekiranya ia adalah urusan peribadi dan tawar menawar melalui saluran ini.

Kami sangat komitmen dan tidak menyukai SPAM.

Sebarang balasan melalui e-mel adalah dari jam 9pm - 11pm (bergantung kepada keadaan) melainkan ia adalah benar-benar perlu. Manakala jika melalui SMS adalah mengikut keadaan sebelum jam 11pm.

Jika menunggu bagi pembelian jawapan akan dijawab kurang dari 24 jam antara keduanya samada e-mel atau SMS.

Boleh juga melihat dan bertanya melalui kemudahan Shout Mix yang disediakan.

Balasan dari SMS adalah di utamakan kepada pembeli serius sahaja. Tiada jaminan untuk SMS dibalas jika mendapati ia bukan atas dasar urusan perniagaan yang benar-benar memberi komitmen jelas.

Setiap pertanyaan atau masalah jika tidak dapat dibalas, cuba lihat di e-mel atau Shout Mix atau laman "Soalan Lazim"

Terima kasih kerana berurusan dengan kami.


Dari Admin Cakceko,

Aty
Hairizal Hamidon
Julie